Iklan Billboard 970x250

Laura Ponticorvo Instagram, Laura Ponticorvo The Bovs

Iklan 728x90

Laura Ponticorvo Instagram, Laura Ponticorvo The Bovs

Laura Ponticorvo 35 en haar man zijn na een zwangerschapsduur van 34 weken op 7 september ouders geworden van het meisje Giulia Sébi Amore Margherita. Wat zon prachtige periode had moeten zijn is omgeslagen in een hel voor Laura Ponticorvo.


Pin Van Melissa Hammett Op Ideas For My Lady Nieuwe Week Kleding Maandag

De hoogzwangere influencer werd vorige week donderdag opgenomen in het ziekenhuis met pre-eclampsie ook wel bekend als zwangerschapsvergiftiging.

Laura ponticorvo instagram. Via Instagram laat ze weten. Influencer en YouTuber Laura Ponticorvo 35 is opgenomen in het ziekenhuis vanwege pre-eclampsie. Daar ben je dan eindelijk ons kleine wondertje Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben.

Laura Ponticorvo schrijft op haar Instagram. After investigation the YouTuber and influencer appears to have preeclampsia she writes in a message on Instagram. View the profiles of people named Laura Ponticorvo.

Afgelopen dinsdag zijn Laura Ponticorvo en lover Ryan ouders geworden van hun eerste kindje samen. Zo maakt de kersverse mama bekend via Instagram. Laura Ponticorvo is dinsdagavond na 34 weken zwangerschap bevallen van haar eerste kind.

Na alle prachtige zwangerschapskiekjes mogen zij en haar man Ryan Rijger hun kleine wondertje eindelijk in de armen sluiten. Totaal onverwachts en kan het nog steeds niet helemaal geloven. Ben zo trots op ons hummeltje zo trots op mijn man en ook zo trots op mezelf.

Via Instagram deelt Laura het heuglijke. Veel eerder dan gepland deelt Laura op Instagram. Op haar Instagram deelt ze vandaag een gezondheidsupdate vanuit het ziekenhuis.

The latest tweets from LauraPonticorvo. Laura Ponticorvo is a Dutch-Italian media personality and Youtuber of Belgian nationality. Ik heb me toen direct laten checken en toen hebben we niets geks gevonden schrijft ze.

Ons wondertje is geboren op 7 september om 1845. Join Facebook to connect with Laura Ponticorvo and others you may know. De schrik zat er goed in bij Laura Ponticorvo 35 toen ze vorige week werd opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging.

Ons wondertje is. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk schrijft Laura. Dat maakt ze bekend op Instagram.

De hoogzwangere influencer werd vorige week donderdag opgenomen in het ziekenhuis met pre-eclampsie ook wel bekend als. She participated in various television programs but mainly gained name recognition through her. De influencer is donderdag opgenomen nadat er na controle bleek dat er teveel eiwitten in haar bloed zaten en de.

Op haar Instagram deelt ze vandaag een gezondheidsupdate vanuit het ziekenhuis. 22 april maakte Laura Ponticorvo 35 bekend dat ze in verwachting is. Influencer en YouTuber Laura Ponticorvo 35 is sinds afgelopen.

Laura Ponticorvo who is currently expecting her first child has been hospitalized. Dit meldt de influencer op Instagram. Helaas voor Laura zal ze tot haar bevalling in het ziekenhuis moeten blijven.

Op Instagram Stories laat de beauty nu weten hoe het met haar gaat. Totaal onverwachts en kan het nog steeds niet helemaal geloven. 215k Followers 1545 Following 1789 Posts - See Instagram photos and videos from LAURA PONTICORVO-RIJGER lauraponticorvo.

Daar lig ik dan. De hoogzwangere influencer stond op het punt om van haar zwangerschapsverlof te genieten toen ze met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis wegens zwangerschapsvergiftiging. Laura Ponticorvo moeder geworden van een gezonde dochter.

Mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo-Rijger 35 is na 34 weken zwangerschap bevallen van haar eerste kindje. Ben zo trots op ons hummeltje zo trots op mijn. Het meisje heeft de naam Giulia Sébi Amore Margherita.

De 35-jarige is zojuist moeder geworden van dochtertje. Een grote droom is werkelijkheid geworden voor Laura Ponticorvo. Laura moet tot de geboorte van haar dochtertje in het ziekenhuis blijven.

Laura Ponticorvo bevallen van een dochter. Laura Ponticorvo schrijft op haar Instagram. 441k Likes 3977 Comments - LAURA PONTICORVO-RIJGER lauraponticorvo on Instagram.

Laura Ponticorvo die momenteel in verwachting is ligt in het ziekenhuis. Ook wel bekend als zwangerschapsvergiftiging. Wij zijn vanaf 1 februari op zoek naar een enthousiaste gedreven en ambitieuze stagiaire die het leuk vindt om ons team te versterken.

Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden. Laura Ponticorvo leeft bij de gratie van bedrijven die hun product willen promoten via haar Instagram-kanaal maar de advertentiemarkt ligt volledig op zijn gat. Ik ben zo trots.

Laura Ponticorvo Wiki Laura Ponticorvo Biography. Giulia Sébi Amore Margherita. Op haar Instagram deelt ze vandaag een gezondheidsupdate vanuit het ziekenhuis.

De youtuber werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging en. Ponticorvo says it has not been bothered by anything so far but all alarm bells went off after the midwifes check-up. Eén kleine week na haar babyshower werd Laura opgenomen in het ziekenhuis met een zwangerschapsvergiftiging.

Laura Ponticorvo die onlangs was opgenomen in het ziekenhuis vanwege zwangerschapsvergiftiging is dinsdag bevallen van een dochter. Facebook gives people the.


Myzarastyle Zara Woman Style By Model Laura Ponticorvo Summer 2013 Outfit Orange Top Flowers Curl Skirt My Zara Style


Laura Ponticorvo Wil Cashen Met Verkoop Mondkapjes


Laura Ponticorvo On Instagram Todays


Laura Ponticorvo Instagram Voorjaarsvakantie Nieuws Nl


5quzxceaocbllm


5gjhjjtn8yfmjm


Laura Ponticorvo The Bovs


Ook Laura Ponticorvo In Boxing Influencers 2 Hitkrant


Laura Ponticorvo On Instagram Hoe Komen Mijn Tanden Zo Wit Hoe Creeer Ik Vollere Lippen Hoe Vertraag Ik Mijn Rimpel Proces Ik Ga Het Eindelijk Verklappe


Ibiza Here I Come Laura Ponticorvo


Made By Pr Blog Blogger Tip Laura Ponticorvo


Hoogzwangere Laura Ponticorvo Deelt Bijzondere Boodschap Op Instagram Grazia


Pontilaura Youtube Stats Channel Analytics Hypeauditor


Laura Ponticorvo Facebook


Stiefzoon Laura Ponticorvo Te Zien In Holland S Next Top Model Entertainment Telegraaf Nl


Babynieuws Laura Ponticorvo In Verwachting Van Eerste Kindje Ditjes Datjes


Laura Ponticorvo And Husband Ryan Are Expecting First Child Together Paudal Paudal


Laura Ponticorvo Moeder Geworden Van Een Dochtertje Rtl Boulevard


Laura Ponticorvo Wiki Age Husband Instagram Height Net Worth Family Parents Webshop Wikipedia

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post